Personvernerklæring

Senter for IKT i utdanningen er opptatt av personvern. Denne erklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på etwinning.no

Ansvar

Senter for IKT i utdanningen er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av etwinning.no. Firmaet Ramsalt Lab AS er vår leverandør for teknisk drift og vedlikehold av nettstedet. Ramsalt Lab AS er dessuten databehandler.

Brukerkonto

På etwinning.no kan du logge på med en lokal brukerkonto eller med Feide-konto. Dersom du ønsker å slette din konto fra etwinning.no, ta kontakt med nettredaktør Lisbeth Knutsdatter Gregersen - lkg@iktsenteret.no

Feide

etwinning.no bruker følgende informasjon fra Feide: epost, fornavn, etternavn, brukernavn, organisasjon. Se forøvrig Feide personvern og samtykke for mer informasjon.

Webanalyse

For å gjøre etwinning.no så god som mulig, benytter vi statistikk for å analysere bruken av nettstedet. På denne måten kan vi forbedre og videreutvikle nettstedet, samt rette opp feil.

Vi innhenter vanlig besøksstatistikk for etwinning.no. Google Analytics blir brukt som analyseverktøy. Verktøyet gir oss informasjon om blant annet hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som brukes og hvilke nettsteder de besøkende kommer fra. Ingen av opplysningene brukes til å identifisere enkeltpersoner. Informasjonskapslene og statistikken benyttes kun i forbindelse med drift og videreutvikling av etwinning.no.

Opplysningene anonymiseres og brukes ikke til annet enn webanalyse.

Informasjonskapsler

etwinning.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på maskinen din. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Du kan blokkere informasjonskapsler eller bli varslet når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Mer informasjon om dette finner du i hjelpefunksjonen i nettleseren din.

På etwinning.no finnes følgende informasjonskapsler:

  1. Javascript: Informasjonskapselen has_js avdekker om brukeren har javascript skrudd på eller ikke. Inneholder ingen personlig informasjon, og varer kun frem til besøket ditt avsluttes.
  1. Webanalyse: Informasjonskapselene __utma, __utmb, __utmc og __utmz benyttes for webanalyse (Google Analytics). "Utma" viser unike besøkende, "utmb" og "utmc" viser brukersesjoner. "Utmz" viser hvor trafikken kommer fra. Varigheten på kapslene er 2 år (utma), 30 minutter (utmb) og 6 måneder (utmc), mens utmz kun varer frem til besøket ditt avsluttes.
  1. Feide innlogging: Informasjonskapselen SimpleSAMLSessionID er en anonym sesjonsidentifikator som brukes for å logge brukeren inn på Feidetjenester.

Eksterne lenker

Lenker på etwinning.no kan sende deg videre til andre nettsteder. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her.

Forfatter: Ragnhild Daae Bekkevoll
Organisasjon:
Senter for IKT i utdanningen
Publisert: 23. nov 2017
Oppdatert: 01. des 2017

Kurs og seminarer

København, Danmark
Poitiers, Frankrike
Lisboa, Portugal